Uitblinker van het jaar 2011

Uitblinker van het jaar 2011

 

Fred Visser vierde geworden

 

Indruk gemaakt met aanpak zwerfafval en folderdump

Tijdens de ReinigingsDemoDagen medio mei is de uiteindelijke Landelijke Uitblinker uit de bus gekomen. Hoewel Fred niet bij de eerste drie hoorden, werd hij met zijn vierde plaats wel in het zonnetje gezet en heeft hij zeker indruk gemaakt met zijn aanpak van zwerfafval en folderdump in het bijzonder.

Verschillende vakbladen waren geïnteresseerd en hebben Fred de nodige vragen gesteld.

Fred, nogmaals van harte gefeliciteerd voor de nominatie en de uiteindelijk behaalde plek!

 

Fred Visser is genomineerd voor Uitblinker van het jaar 2011 omdat hij zich op een professionele en bijzondere wijze inzet om onze regio een stukje schoner te maken. Hij heeft zich het afgelopen jaar enorm ingezet voor de aanpak van folderdumping in Gooi en Vechtstreek. En met resultaat! Ook het zwerfafval in scholenbuurten pakt hij aan en handhaaft hij. Bijzonder is dat hij hiervoor zelf een affiche heeft ontworpen, met de tekst 'Jouw zooi naast de afvalbak, kost 90 euro uit jouw zak'. Daarnaast is Fred een enthousiaste, gezellige en behulpzame collega.

 

Uitblinker van het jaar is een initiatief van Nederland Schoon, NVRD en Gemeente Schoon. De straatreinigers, straatvegers, medewerkers groenbeheer en vuilnismensen houden Nederland blinkend schoon. Zij zorgen in de gemeenten voor schone straten & tevreden burgers. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan is deze landelijke verkiezing in het leven geroepen.

 

print